Wedden op Tenniscompetities

Er zijn veel soorten tennisweddenschappen. Het meest populaire type is de straight up-weddenschap, waarbij wordt gewed op de winnaar van de wedstrijd in straight sets. Een ander type is de oneven/even game-weddenschap, waarbij wordt gewed op hoeveel games een speler in een enkele set zal winnen. Er zijn ook verschillende gokmarkten, zoals de Over/Under-markt, die wedden op het aantal tiebreaks dat een wedstrijd zal bevatten.

Een vergelijkbare weddenschap als rechtstreeks inzetten is wedden op totale spellen, waarbij gokkers kunnen wedden op het aantal sets dat een tenniswedstrijd zal bevatten. De meest voorkomende Over/Onder-waarde is 2,5, wat een vrij standaard bedrag is voor een best-of-three-wedstrijd. Als er tijdens de wedstrijd drie of meer sets worden gespeeld, is het een winnende weddenschap. Als de twee spelers bijvoorbeeld hetzelfde aantal games in een enkele set hebben, worden ze als een underdog beschouwd.

Er zijn veel andere opties voor tennisweddenschappen, maar de beste zijn degene die het speltotaal en het settotaal bevatten. Over/Under is een populaire markt waarbij het aantal sets in een wedstrijd wordt gekozen. In best-of-three-wedstrijden is de over/under 2,5, terwijl in best-of-five-wedstrijden 4,5 is. In beide gevallen zet je in op het aantal sets dat de competitie zal spelen.

Een derde optie voor tennisweddenschappen is de totale spellenweddenschap. Net als het totaal van het spel, omvatten over/onder-weddenschappen het kiezen van het aantal sets in een tenniswedstrijd. De meest voorkomende Over/Onder-waarde is 2,5, wat betekent dat een speler minimaal drie sets moet winnen om de weddenschap te laten slagen. Over/Onder wedden kan ook een optie zijn. De Over/Under-weddenschap is een geweldige manier om weddenschappen te plaatsen op tenniswedstrijden.

De andere optie is om de spelersranglijst te gebruiken. De ranking van een speler kan een goede indicator zijn om te bepalen welke spelers zullen winnen in een bepaald evenement. U moet echter niet op een speler wedden alleen op basis van de punten die hij heeft verdiend. Het is niet verstandig om op iemand te wedden op basis van hun ranking, en de kansen voor een bepaald spel kunnen te hoog zijn. Bij tennis zijn er veel andere opties voor tennisweddenschappen, waaronder een combinatie van livestreaming en wedden op de underdog.

Naast sportweddenschappen kun je wedden op spelersranglijsten. De odds worden bepaald door bookmakers. Als je een beginner bent, kan het zijn dat je verward raakt met de voorwaarden van de verschillende soorten tennisweddenschappen. Toch is wedden op tennis niet zo moeilijk als het klinkt. Door de juiste speler te kiezen, kunt u uw kansen op een winnende weddenschap maximaliseren. De kansen zijn ook een indicatie van de sterkte en zwakte van elke speler.