Opties voor Tennisweddenschappen

Er zijn veel manieren om je weddenschappen te plaatsen tijdens een tenniswedstrijd. Je kunt ervoor kiezen om een ​​over/under-weddenschap te plaatsen op het totale aantal games of sets in een wedstrijd. Je kunt er ook voor kiezen om te wedden op de winnaars van een enkelspel. Wedden op een enkelspel is afhankelijk van het aantal spellen dat wordt gespeeld. In het enkelspel moet je het aantal sets en het aantal games in een set voorspellen. U kunt een weddenschap plaatsen op de winnaar van een enkelspel als u denkt dat het meer dan één set zal zijn.

Als u op tenniswedstrijden wedt, moet u ervoor zorgen dat u de kansen voor elke speler kent. De eerste set kansen zijn meestal het beste voor spelers die een sterke tenniservaring hebben. De tweede set is het moeilijkst om te callen. In een major kan een nummer één van de wereld het opnemen tegen nummer 527 van de wereld. Je kunt geluk hebben om op een gelijkspel te wedden, maar je kunt uiteindelijk geld verliezen door te wedden op een gelijkspel.

Een andere optie voor wedden op tennis-spellen is op de over/onder-markt. In dit geval moet u een over-/onderselectie kiezen en inzetten op het totale aantal gespeelde spellen. Als u bijvoorbeeld zes maanden voor het toernooi op een winnaar van de US Open wedt, kunt u op dat resultaat wedden. Dit type weddenschap is vooral moeilijk te voorspellen wanneer het toernooi zo ver in de toekomst ligt. Je kunt bijvoorbeeld wedden op de winnaar van de US Open, ook al is dat moeilijk zo ver van tevoren te doen.

Je kunt ook wedden op de absolute winnaar in een tenniswedstrijd. Dit is het meest voorkomende type weddenschap bij tennis. Je moet een regelrechte winnaar kiezen om verder te komen. Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om een ​​weddenschap te plaatsen op een tenniswedstrijd, dan zijn de absolute winnaarskansen de juiste keuze. Deze kansen zijn meestal ruim voor het evenement beschikbaar. U hoeft niet in te zetten op een gelijkspel of te verliezen als u op zoek bent naar de winnende combinatie.

Als u op een speler in een tenniswedstrijd wilt wedden, kunt u de echte winnaar kiezen. Een regelrechte winnaar betekent dat een speler het spel in al zijn spellen wint. Als je op zoek bent naar een toernooi met meer competitieve kansen, dan is wedden met een handicap op een tenniswedstrijd een geweldige manier om op een bepaalde speler te wedden. Als je gokt op het totale aantal games van een speler, wil je wedden op het totale aantal gewonnen games van de speler.

Hoewel je kunt wedden op een tenniswedstrijd, kun je het beste een winnaar kiezen op basis van hun algemene rangschikking. De meer populaire weddenschappen zijn de regelrechte winnaars in elke wedstrijd. Dit is het gemakkelijkste type weddenschap om op een tenniswedstrijd te plaatsen. Voor een complexere wedstrijd kun je overwegen om op de winnaar van het spel te wedden. Uiteindelijk moet u beslissen waar u op inzet.